Mobile Connect en PiM bundelen krachten

Mobile Connect en PiM bundelen krachten.

De GSMA standaard Mobile Connect en identiteit dienst PiM ID slaan de handen vanaf januari 2021 in één voor gebruikers in Nederland. Door de krachten te bundelen worden vanaf nu onder één merk de authenticatie en identificatie oplossingen aangeboden. De merknaam Mobile Connect zal veranderen in Pim ID.

Een gebruiksvriendelijke website, applicatie of fysieke entree, zodat de klanten tevreden zijn en vaak en graag terugkomen. Hoe creëer je zo’n gebruiksvriendelijke ervaring? Een onderdeel hiervan is het inlog- of aanmeldproces. Dit moet veilig, eenvoudig en vooral snel zijn.

Eén merk met de beste authenticatie en identificatie diensten.

Het kost klanten veel tijd als zij hun wachtwoord of pasje zijn vergeten of als zij een formulier moeten invullen voordat ze verder kunnen. Door de krachten van Mobile Connect en PiM te bundelen, wordt er een gemakkelijke en veilig oplossing in zowel de digitale als fysieke wereld geboden.

Met een telefoon en slechts één pincode kunnen consumenten nu overal op dezelfde manier authentiseren en identificeren.