Twee keer zo snel ondertekenen bij Stiply

Hoe werkt digitaal ondertekenen van Stiply met de PiM app samen?

PiM en Stiply werken samen op het gebied van authenticatie en identificatie. Als gebruiker van Stiply kies je simpelweg de optie ‘PiM ID’ in het authenticatie drop-down menu. Je vult dan het voorvoegsel, de achternaam en de geboortedatum in de persoon die gaat ondertekenen.

Degene die jouw document gaat ondertekenen ziet een unieke QR code die hij scant met de PiM app. Doordat de app alle gegevens van de persoon valideert, kunnen we binnen 1 seconde checken of de door jou ingevulde gegevens en de gegevens van de ondertekenaar overeenkomen. Klopt alles? Dan is de persoon geauthentiseerd en wordt het ondertekende document definitief ingeleverd.

Het ondertekenen van meerdere documenten verloopt minstens zo snel als bij authenticatie via SMS, maar met een veel hoger betrouwbaarheidsniveau.

Om te vieren dat deze samenwerking tot stand is gekomen krijgen betalende Stiply gebruikers PiM als authenticatie methode het hele jaar 2021 gratis!

lees verder op de website van Stiply